ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ
Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή αλλά πάντα ευχάριστη γεύση. Σερβίρεται σκέτο ή συνοδεύοντας το με φρούτα και κρασί.
Κεφαλοτύρι κατσικίσιο: Ένα ελαφρώς πιο αλμυρό τυρί από τα υπόλοιπα, με έντονη γεύση, που συνοδεύεται τέλεια με ένα λευκό κρασί.
Κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο: Πιο ήπιο σε γεύση σε σχέση με το κατσικίσιο λόγω της μίξης των δύο γαλάτων. Συνοδεύεται τέλεια με ένα κόκκινο κρασί καθώς και με κάποιο αλλαντικό.
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ | ΑΙΓΕΙΟ ΓΑΛΑ |
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ | |
ΠΥΤΙΑ | |
ΑΛΑΤΙ | |
ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ | 35,00% |
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ | 47,00% |
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ 4 oC |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100 g | |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ | 1679 kJ |
405 kcal | |
ΛΙΠΑΡΑ | 33 g |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 23 g |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 3,9 g |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ | <0,5 g |
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ | 22 g |
ΑΛΑΤΙ | 1,6 g |
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ | ΑΙΓΕΙΟ ΓΑΛΑ 70%, ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ 30% |
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ | |
ΠΥΤΙΑ | |
ΑΛΑΤΙ | |
ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ | 35,00% |
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ | 47,00% |
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ 4 oC |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100 g | |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ | 1679 kJ |
405 kcal | |
ΛΙΠΑΡΑ | 33 g |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 23 g |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 3,9 g |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ | <0,5 g |
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ | 22 g |
ΑΛΑΤΙ | 1,6 g |