ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ

Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή αλλά πάντα ευχάριστη γεύση. Σερβίρεται σκέτο ή συνοδεύοντας το με φρούτα και κρασί.

Κεφαλοτύρι κατσικίσιο: Ένα ελαφρώς πιο αλμυρό τυρί από τα υπόλοιπα, με έντονη γεύση, που συνοδεύεται τέλεια με ένα λευκό κρασί.

Κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο: Πιο ήπιο σε γεύση σε σχέση με το κατσικίσιο λόγω της μίξης των δύο γαλάτων. Συνοδεύεται τέλεια με ένα κόκκινο κρασί καθώς και με κάποιο αλλαντικό.

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΙΓΕΙΟ ΓΑΛΑ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΠΥΤΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ 35,00%
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 47,00%
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ 4 oC
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100 g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1679 kJ
405 kcal
ΛΙΠΑΡΑ 33 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 23 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 3,9 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ <0,5 g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ 22 g
ΑΛΑΤΙ 1,6 g

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΙΓΕΙΟ ΓΑΛΑ 70%, ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ 30%
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΠΥΤΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ 35,00%
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 47,00%
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ 4 oC
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100 g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1679 kJ
405 kcal
ΛΙΠΑΡΑ 33 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 23 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 3,9 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ <0,5 g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ 22 g
ΑΛΑΤΙ 1,6 g